Beugelsoorten

Behandeling bij Volwassenen

8 december 2021

Roots Webdesign

Volwassenen steeds vaker een beugel

Steeds meer volwassenen weten de weg naar de orthodontist (opnieuw) te vinden. Jarenlange ergernis over een scheef gebit of een niet geheel naar wens uitgevoerde behandeling uit het verleden, doen veel volwassenen beslissen deze stap alsnog te maken. En vaak met succes!

Hoewel de kaak van een volwassene (in tegenstelling tot de kaak van een kind) niet meer groeit, zijn er middels een beugel (of meerdere soorten beugels) en eventuele operatie nog veel spectaculaire resultaten te behalen.
Van kleine tot grote correcties, alles is bij ons mogelijk.

Wilt u ook weten of aan uw gebit nog iets te verbeteren valt? U kunt altijd een afspraak maken voor een eerste consult. U krijgt dan direct inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn.